Om Bonduelle
Bonduelle er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1853 af Louis Lesaffre og Louis Bonduelle. De startede med at lave alkohol, og i 1862 købte de en fabrik i Renescure i Nordfrankrig, hvor vi stadig i dag har vores største fabrik. I 1929 såede de 16 hektar ærter på den jord, som lå omkring fabrikken, og i juli samme år havde de produceret hele 90.000 dåser ærter. Det blev starten for det, der i dag er én af verdens største grøntsagsproducenter.
I 1989 oprettede man Bonduelle Nordic A/S som et selvstændigt datterselskab til Bonduelle koncernen, og i dag sidder vi 11 dedikerede medarbejdere på vores kontor i Herlev.
Familiehistorien betyder meget for os, og vi er stolte af, at vores øverste direktør er Christophe Bonduelle. I alt har 7 generationer af Bonduelle familien været involveret siden 1853.
Bonduelle Nordic tilbyder og sælger i dag grøntsager til såvel Foodservice-sektoren som detailsektoren i hele Norden. Der sælges fortrinsvis konserverede og frosne grøntsager til disse sektorer i dag. Det sker under Bonduelle-mærket, men også under kædernes egne mærker.